Over Stikstofbank

Ruimte voor ontwikkeling door aan en verkoop van stikstof

De Stikstofbank begrijpt dat de bouw- en industriële sector belangrijke drijfveren zijn voor de economie en de samenleving als geheel. Het zijn sectoren waarin veel innovatie en ontwikkeling plaatsvindt, en waarin de noodzaak om efficiënt en duurzaam te werken steeds groter wordt. Om deze reden richt de Stikstofbank zich vooral op bedrijven in de bouw- en industriële sector. Door de beschikbaarheid van stikstof openbaar te maken, hoopt de Stikstofbank bedrijven te ondersteunen bij het realiseren van hun projecten door het stikstof vraagstuk op te lossen en bij te dragen aan de ontwikkeling van deze sectoren.  

Wat doet het platform?
Boeren, bouwers of industrie partijen kunnen een advertentie plaatsen op ons platform. Dit kan zowel vraag als aanbod van stikstof zijn. Heeft u vragen na het plaatsen van deze advertentie, dan kunt u ze gerust stellen via het contact formulier. Wij helpen u graag met het onderzoeken naar het juiste aanbod of vraag. Wilt u begeleiding bij de aankoop of verkoop van uw stikstof dan is dit mogelijk. Begeleiding bij de intrekking of aanvraag van een vergunning is maatwerk en kan via onze partner adviesbureaus.

Op basis van de aangeleverde informatie wordt uw advertentie van vraag of aanbod gepubliceerd op ons platform waarnaar het mogelijk is voor partijen om op deze advertentie te reageren. Door uw eigen stikstofdeskundige of een van onze partner adviseurs wordt bekeken of deze advertentie past bij uw wensen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then